Festival glazbe Zagreb, manifestacija koja je okupila više od tisuću glazbenika iz Hrvatske i inozemstva, završila je u petak 11. prosinca Susretom školskih zborova. Koncert je organiziran u suradnji Gimnazije Sesvete, Centra za kulturu Maksimir i Centra za glazbu Zagreb, s ciljem populariziranja zborske glazbe i prezentiranja rada najboljih ansambala.
Nastupilo je 8 pjevačkih zborova osnovnih i srednjih škola iz Zagreba, a kao posebni gosti, uz zbor Čarobna frula i orkestar SO- DO (El Sistema), nastupili su članovi Mješovitog zbora Gimnazije Livno s voditeljicom prof. Katarinom Džeko.
Izveli su raznolik program s djelima iz renesanse, romantizma, 20. st i popularne glazbe, te svojim nastupom oduševili domaćine, stručni savjet i mnogobrojnu publiku. Druženje i upoznavanje je na obostrano zadovoljstvo nastavljeno u domovima učenika Gimnazije Sesvete, od kojih su mnogi podrijetlom iz Livna.
Idući dan, u sklopu redovitog usavršavanja nastavnika i profesora, prof. Džeko je održala predavanje za zborovođe na temu razvoja vještine pjevanja kod djece i mladih, a nakon toga i radionicu ”body percussiona” za pjevače.

Zbor Gimnazije Livno se ovim putem zahvaljuje organizatorima na pozivu i gostoprimstvu, te svima koji su im sufinanciranjem putnih troškova omogućili odlazak u Zagreb; Načelnik općine Livno, Bosna-Sunce osiguranje, World Hope, Li- pek, Pekarna Brina, Li- grad, Pivnica Livno i Vrtlarija Šarić.