Poziv

velj 26, 2016

Za potrebe programa proslave 70 godina livanjske Gimnazije molimo bivše gimnazijalce i prijatelje Gimnazije za pomoć u organizaciji ove, za nas, važne i velike obljetnice.
Stare fotografije (skenirane ili izvorne), predmete koji nas vežu za prostore Škole (muške i ženske kecelje, patike i trikoe, maturantske majice, školske časopise, novinske članke o uspjesima gimnazijalaca na natjecanjima i sl., podatke o uspješnim bivšim učenicima Gimnazije, zanimljive anegdote (osobito nezaboravne “točne” odgovore na pitanja profesora, pravdanje izostanaka i sl., a sve za potrebe scenarija dramske izvedbe koju ćemo upriličiti na Večeri Gimnazije) i dr. možete nam poslati na e-poštu (gimnazijalivno2014@gmail.com) na facebook stranicu (https://www.facebook.com/gimli2014/), poslati po našim učenicima I djelatnicima ili donijeti u tajništvo škole do 2. travnja ove godine. Svi predmeti ustupljeni Gimnaziji u svrhu izložbe bit će nakon izložbe vraćeni vlasnicima.
Molimo vas da uz fotografije koje šaljete napišete imena osoba na fotografijama, mjesto i vrijeme nastanka (ako je to moguće). Sve prikupljeno bit će pohranjeno u elektroničku bazu podataka.

HVALA