Među livanjskim gimnazijalcima, koji uz sve obveze i zahtjevan školski program ostvaruju sjajne rezultate i na drugim poljima dio je ekipe Ženskog košarkaškog kluba Livno; najuspješnijeg i najtrofejnijeg kluba u našem gradu. To su naše vrijedne učenice: Matea Visković- 4.a, Lara Mihaljević- 3.c, Andrea Krišto- 2.c, Marija-Maja Pavić- 1.c, Nikolina Šarić- 1.b, Magdalena Bandov- 1.a.
Prošle sezone su ostvarile mnoge uspjehe postavši prvo prvakinje lige Heceg-Bosne, a potom i prvakinje BiH i to u dvije kategorije (kadetkinje i juniorke). Osvojivši peto mjesto u Regionalnoj ligi potvrdile su svoju kvalitetu i izvan BiH.
Ove sezone otišle su i korak dalje; osim što su obranile dosadašnje uspjehe u ligi Herceg-Bosne, osvojile su prvo mjesto u seniorskoj skupini što im osigurava ulazak u Prvu ligu BiH. No, to nije sve; čeka ih još puno treninga i odricanja, jer su prolaskom u FinalFour Regionalne lige, dobile priliku ostvariti još bolje rezultate.
Učenici i osoblje Gimnazije Livno im od srca čestitaju, žele i dalje puno uspjeha i napredovanja u onom što vole. Obogaćujte svoju školu i grad zdravim duhom i mladošću.
VI STE PONOS GIMNAZIJE