Uz potporu vjernih prijatelja Gimnazije, ljubitelja kulture i glazbene umjetnosti sinoć je 29. travnja u sjajnom ambijentu održan Susret gimnazijskih zborova kao prva aktivnost u danima proslave 70 godina Gimnazije Livno. Mladost i glazba oživjeli su Livno na jednu noć, povezali duše i izazvali radost. Divno je bilo pjevati zajedno.
Nakon koncerta u prostorijama Gimnazije Livno održan je Okrugli stol za zborovođe pod vodstvom doc. dr. sc. Gorana Sučića i mr. sc. Maria Krnića, a domaćini su pripremili doček za preko 200 gostiju.
Danas, 30. travnja održava se seminar pod nazivom Suvremeni pristup u nastavi umjetničkog područja, a predavač je Livnjak doc. dr. sc. Goran Sučić.
Veliko hvala roditeljima i učenicima Gimnazije Livno koji su pripremivši hranu za 250 sudionika natjecanja i osiguravši smještaj u svojim obiteljima za članove zborova najbolji pokazatelj kako se suglasjem zajedničkih akcija može kreirati nešto veliko i lijepo.
Međusobna potpora profesora, učenika, roditelja, pomoćnog i administrativnog osoblja i uprave svojim radom ispred i iza kulisa, danima, od ranog jutra do kasnih noćnih sati omogućila je izvrsnu organizacju. I TO JE PONOS GIMNAZIJE.
Općinskom načelniku Luki Čelanu, resornom ministru Petru Galiću, Ivici Paviću, Vrtlariji Šarić, World Hope-u i Marku Kovačeviću Ćićku hvala na kontinuiranoj potpori i pomoći kroz pokroviteljstvo naših aktivnosti.
DO NOVOG SUSRETA.