Radost blagdana

pro 22, 2020

Sutra je zadnji dan nastave za učenike u prvom obrazovnom razdoblju, uspjeli smo poštujući u najvećoj mjeri epidemiološka pravila odgovornim i predanim odnosom svih  ostati u školi. Imajući u vidu intenzivno, posebno i izazovno polugodište čestitam svima njegov uspješan kraj.  Naši učenici, svi koji vole pjesmu i glazbu sutra će spontano u pauzama između sati i na velikom odmoru radosnim notama, glazbom obilježiti i obojiti ovo predblagdansko vrijeme.

S ponosom ističemo da je predsjednica Vijeća učenika Gimnazije Livno, Andrea Vukadin, napisala projekt pod nazivom  “Uređenje školskog dvorišta”.  Projekt je izvrsno ocijenjen, prošao je i odobren što znači da će projekt uređenja školskog dvorišta, u vrijednosti 1500 KM, financirati Fondacija Mozaik. Bit će uređeno školsko dvorište, nabavljene klupe i kante.  Jučer 21. prosinca 2020. godine, Andrea Vukadin, Sanja Brnić i Lejla Borić u Banja Luci su potpisale ugovor s Fondacijom Mozaik. Škola  će također podržati projekt financirajući grafičko i likovno uređenje dijelova školskog dvorišta prema kreativnim idejama naših učenika.

Dragi učenici i djelatnici, vama i vašim obiteljima želim put vođen srcem, želim djela  mudrosti, a ponajviše vam svima i od srca želim ljubavi. Sretni i blagoslovljeni, Božić i Nova godina.

ravnateljica Gimnazije Livno

dr. sc. Sanela Popović